Figur parametre af jennifer lopez

Amerikansk stilikon Jennifer Lopez fra den førsteDage i hendes vellykkede vokale karriere har ikke kun etableret sig som en talentfuld skuespillerinde, en god sanger og stilfuld fashionista, men også som en attraktiv og sexet person. Celebrity manglede aldrig mandlige opmærksomhed. Og det handler om den smukke figur af Jennifer Lopez, som stjernen holder i god form.

Ifølge skuespillerinden selv er hun ikke tynd og gør det ikketyk. Jay Lo vejer 59 kg. Samtidig når væksten af ​​den amerikanske stjerne 165 centimeter. Med gennemsnitlig højde og letvægt modtog Jennifer Lopez fra kvindens feminine parametre i figuren. Hun har smalle skuldre og brede hofter, som i volumen når 101 centimeter. Men Jennifer's talje er altid elegant og uden overflødighed, da Lopez holder dette område af figuren inden for 68 centimeter. Sådanne proportioner tillader Jennifer at vælge en garderobe nemt og hurtigt. Sangerinden har aldrig haft nogen problemer med tøj eller med sko. Sandsynligvis er antallet af kjoler af den berømte fashionista derfor så stor, at det hjalp hende til at opnå status for stilikonet.

Figuren af ​​Jennifer Lopez

Taler om figuren af ​​Jennifer Lopez som helhed, kan duAt definere det et hundrede procent i pærekategorien. På trods af at stjernebrystet ikke adskiller sig i store mængder, er hofterne meget udtryksfulde. Lopez ser imidlertid ikke en mangel på dette. Tværtimod vurderer hun ved sin garderobe, som understreger hoftezonen, sangerinden denne gave af naturen for at være hendes værdighed. I dette tilfælde understøtter Jennifer en flad mave og slanke ben. Selv efter fødslen af ​​to charmerende tvillinger ved kejsersnitt, kan parametrene for figuren af ​​Jennifer Lopez blive misundelig. Og hvor hurtigt sangerinden genvandt sin tidligere tiltrækning efter graviditet, gør mange beundrer.

se også
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet i stjerner i nyt interview
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og børn
  • Fransk ferie Dzhennifer Lopes og Aleksa Rodrigesa

Og måske gør Jennifers store ønske om at være smuk og ung, at hun og 43 år er attraktive og sexede.

Parametre af figuren jennifer lopez1

Parametre af figuren jennifer lopez2

Parametre af figuren jennifer lopez3

Parametre af figuren jennifer lopez4

Parametre af figuren jennifer lopez5

Figurparametre for jennifer lopez6

figurparametre af jennifer lopez7

parametre af figuren jennifer lopez8

Parametre af figuren jennifer lopez9