Odry Hepburn Growth Weight

Når vi hører navnet Audrey Hepburn, voresFantasi og hukommelse tegner os en smuk, skrøbelig figur med lang nakke, ben, en asp middel, et kongelig bær og et smukt ansigt. Den verdensklasse skuespillerinde, stilens ikon, museet for designeren Hubert Zivanshi, ambassadøren for UNICEFs godwill og i en alder af 60 forblev den samme tynde og slanke.

Årsagerne til harmoni Audrey Hepburn

Audrey Hepburn, født Audrey Kathleen Ruston,Født den 4. maj 1929. Hendes barndom tilbragte hun i Bruxelles, besat af de tyske fascistiske tropper. Og det er i disse løgne en af ​​skuespillernes hemmeligheder. I løbet af disse år måtte familien ofte sulte, det var umuligt at få selv de nødvendige forudsætninger for en ung voksende organisme. Nogle gange kunne en pige ikke engang gå fra sult, så hendes ben svulmede.

En anden grund til den fantastiske figur er mere glad. Sagen er, at siden barndommen Audrey Hepburn var engageret i ballet. Bærende på maskinen i flere timer om dagen, selv under besættelsen, fik hun en traditionel til ballerinas subtile figur med veludviklede muskler, en lang hals, en lige stilling. Senere, da Audrey begyndte at optræde i film, måtte hun forlade professionelle erhverv, men hun holdt sine spisevaner, hentet fra balletregler, samt hendes kærlighed til en mobil livsstil. Så skuespilleren indrømmede, at selv om hun ikke på nogen tid udøver nogen form for sport, forsøger hun at give sin krop en belastning, gå med en hund, udøve øvelser i enhver skydefri tid. Basen på hendes mad var enkle måltider og grøntsager, men nogle gange kunne hun behandle sig selv med en chokolade eller pasta med grøntsagssalat. Hvad har Audrey aldrig spist, det er bagt bagning. Undtagelsen var kun den berømte episode fra "Breakfast at Tiffany's", hvor Holly Golightly spiser en bolle, mens hun står foran et smykkeskrin.

Kropsform, højde og vægt Audrey Hepburn

Takket være madVaner og kærlighed til en aktiv livsstil ændrede parametrene for Audrey Hepburn praktisk talt ikke hele livet. I forskellige kilder, de adskiller sig med 1-2 cm. Så betyder Wikipedia ikke rapportere data om højde og vægt Odri Hepbern, men andre steder vi læse, at hendes højde var 175 cm og vægt lå mellem 46-49 kg. Sådan væksthastighed og vægt af Odri Hepbern med svimlende lille talje kun 51 cm skabe den samme effekt af skrøbelighed og lethed skuespiller.

se også
  • Emily Ratazhkovski med pandehår sammenlignet med Odri Hepbern
  • Arvingerne til skuespilleren Audrey Hepburn viste sjældne billeder af stjernen
  • Anne Hathaway Biografi

Hvis vi taler om andre parametre, er bryst-midje-hofteforholdet normalt angivet med 81-51-89, størrelsen af ​​brystet er 1 eller A, fodens størrelse betegnes inden for 39-39,5 af den russiske skostørrelse.

vægt hapber vækstvægt1

diey hepburn vækstvægt2

diey hepburn højde

odri hepburn højde vægt4

diey hepburn højde 5

diey hepburn højde 6

odri hepburn højde vægt7

diey hepburn højde

diey hepburn højde 9