Viktoriya Bekhem Højde Vægt

Viktoriya Bekhem længe været anerkendt som et ikon af stil ogen af ​​de smukkeste kvinder i verden. Men mange siger sit uforholdsmæssigt store, nogle gange til det punkt af udmattelse, afmagring. Andre har sådan en figur virker perfekt, fordi med sådan et forhold mellem højde og vægt på den person Viktorii Bekhem bliver skulpturelt, og kroppen - mejslet funktioner.

Højde, vægt, form parametre af Viktorii Bekhem

Grundlaget for en sådan figur som principperne om ernæring,Det blev lagt i Victoria siden barndommen. Så pigen alvorligt studerede ballet og selv efter endt uddannelse indtastet Lines Arts Theatre College, der med succes har gradueret. Men på trods af den kunstneriske pige, hendes kærlighed til forklædninger, lærerne har ikke set det sat en stor ballerina, har så ung Victoria besluttet at koncentrere deres opmærksomhed mod pop-pop, og snart hele verden vide om det (på det tidspunkt Victoria Adams) som en en af ​​sangerne er blevet en kult britisk pige popgruppe Spice Girls.

Nu Victoria havde fire børn, og hendes figurstadig det ser girly tynd og skrøbelig. For kærlighed til Victoria til i hælene på de ekstremt høje hæle, ofte opstår spørgsmålet: Hvad er væksten af ​​Victoria Beckham, er det meget vanskeligt at afgøre, fra et fotografi. Når den dyrkes i 163 cm vejer kun 45 kg. Viktorii Bekhem figur parametre er placeret i de følgende numre: bryst - 86 cm, talje - 58 cm, hofter - 84 cm.

Kost Viktorii Bekhem

Sådan et forhold mellem højde og vægt er meget vanskeligtkaldes sund, men Victoria er ligeglad, hun føler uimodståeligt det på sådan tynd. Få disse parametre det giver nok stiv kost, der er kun 800 kalorier fra mad om dagen. En sådan ration kan kaldes meget mager. Dybest set Victoria spiser kylling og fisk dampet grøntsager, fisk og skaldyr og frugt (undtagen bananer og druer). For nylig, Victoria klæber til den såkaldte alkalisk kost. Dens essens ligger i det faktum, at alle produkter er opdelt i basisk, neutral og sur. Hold balancen mellem sure og neutrale produkter, vi aflaste kroppen fra stress og dermed fra et ønske om at opbygge reserver i form af fedt. Forholdet mellem sure og alkaliske produkter bør være i området fra 30/70. I den første del af sukkeret, rødt kød, fedt, kaffe, chokolade, mejeriprodukter, frugt, undtagen citrusfrugter. Ved alkalisk omfatter grønne salater, grøntsager, bælgfrugter, fed fisk, citrusfrugter, søde kartofler.

se også
  • Dagens Fødselsdage Beckhams Harper Beckham
  • Hvorfor Beckhams kysse deres børn ... på læberne?
  • David og Viktoriya Bekhem fejrede det 18. bryllupsdag

Som du kan se, kan forholdet mellem højde og vægt Viktorii Bekhem næppe kaldes normal, men det forhindrer ikke den fra at være en mode-ikon og rollemodel.

vækst Viktoriya Bekhem Vægt1

Viktoriya Bekhem vækst weight2

Viktoriya Bekhem vækst ves3

Viktoriya Bekhem vækst ves4

Viktoriya Bekhem vækst ves5

Viktoriya Bekhem vækst ves6

Viktoriya Bekhem vækst ves7

Viktoriya Bekhem vækst ves8

Viktoriya Bekhem vækst ves9