vækst Beyonce

Berømte sanger, skuespiller og modedesigner BeyoncéDet er kendt, ikke blot for sine vidunderlige sange, talentfulde roller originale samlinger. Det henleder opmærksomheden på sin lyse udseende og feminin figur.

Højde, vægt og andre parametre Beyonce tal

flået tildelt Beyoncé forældre - hans far varAfrikansk-amerikansk, og min mor - Creole. Pave sanger arbejdede på pladeselskabet, min mor var en frisør - hun ejede sin egen salon også arbejdet som kostumedesigner. Siden barndommen, pigen voksede op i en atmosfære af skønhed og harmoni - forældrene elsker at klæde sig stilfuldt, forkælet døtre nyt tøj. I huset lytte til god musik, måske det er derfor Beyonce og hendes søster fremragende hørelse og stemme.

Højde og vægt Beyoncé kun kendes hendes ord:

  • vækst på forskellige dataområder fra 167 til 169 cm;
  • vægt - fra 60 til 68 kg.

Parametrene vægt og højde kan næppe kaldes Beyonce er for tynd. Men, er det umuligt ikke at blive enige, at sangeren har en meget appetitvækkende og smukke figur.

Hvad vækst i Beyonce er det kendt for designere af hendes tøj. Af den måde, nogle kilder har oplysninger om andre parametre former stjerne:

  • sangerens bryst - 90-92 cm;
  • Talje - 63-66 cm;
  • hips 97-107 cm.

Beyoncé følger figuren?

Beyonce ærligt indrømmer, at sporten detmeget langt. Hun kan ikke lide fitnesscentre, workout. Men hun elsker at ligge ved poolen eller på stranden, gå til butikkerne, at tilbringe aftenen ved pejsen med din elskede. Hvordan har Beyonce formår at forblive slank, tonet, sexet? Hemmeligheden er enkel - hun er forlovet med sin barndom kærlighed - daglige danse, og ikke kun på scenen, men også i hjemmet og i balsal.

Selv som en meget ung, Beyonce engageret i jazz og ballet. Beyonce dans dille bidrager til at opretholde sin form i form, og endda vinde præmier for den bedste koreografi i deres videoer.

Sangeren elsker et velsmagende måltid, men kan ogbegrænse sig. For eksempel er det kendt, at hun efter fødslen af ​​hendes datter faldt i den seneste måned mere end 20 kg ekstra. For at gøre dette, hun "plantet" sig selv på en stiv kost - drikker hjemmelavet saftevand og spiste grøntsagssuppe. Jeg mistede vægt og stjerne til filmen «Dreamgirls». Så fik hun slippe af med 10 dage fra 9 kg, ved hjælp af ikke kun kost, men også totalt udrensning program.

se også
  • Dzhey Zi kommenterede forholdet til Beyonce, "De blev ikke bygget på en 100% sandhed"
  • Det nye album Dzhey Zi "4:44" chokerede fans åbenbaringer fra det personlige liv af en stjerne
  • Medier gav udtryk for tvillinger navne Beyonce og Dzhey Zi

Samlet set nettovægt og vækst Beyonce tilfreds, og hun udfører modstander lange og hurtige kost, da det mener, at de er forårsager stor skade på kroppen.

vækst beyonse1

vækst beyonse2

vækst beyonse3

vækst beyonse4

vækst beyonse5

vækst beyonse6

vækst beyonse7

vækst beyonse8

vækst beyonse9