Travis Fimmel og hans kone

Den australske skuespiller er nu ved at udvikle sig aktivtHans egen karriere, der deltager i flere vellykkede projekter. Men fans er i stigende grad interesseret i Travis Fimmel og hans kone eller kæreste. Og hvis skuespillerens livspartner endnu ikke er tilgængelig, hvorfor.

Biografi af skuespiller Travis Fimmel

Travis Fimmel blev født den 15. juli 1979 iAustralien. Hans forældre ejes og ejer indtil nu en mælkeproduktion, der ligger langt væk fra de store byer i landet. Udover Travis blev hans to ældre brødre også opdraget i familien. Barndommen på gården var forbundet med et seriøst arbejde, som børnene viet næsten hele deres fritid. Selv studerer på skolen, så receded i baggrunden. Travis viste dog stor succes i fodbold og var endda i stand til at komme ind i holdet af det ungdoms australske hold.

Det er håbet på en vellykket sportscarrierevar årsagen til at den unge mand flyttede fra sin hjemby til Melbourne, men traumer var en hindring for Travis Fimmels professionelle fodbold træning. I samme periode møder han i byen David Zeltser, som senere bliver leder af en ung mand. Han overbeviser den unge mand om, at han kan lave en succesfuld model og skuespilkarriere, men her er det nødvendigt at gå til USA.

Det første succesfulde projekt af Travis Fimmel varen kontrakt med mode mærket Calvin Klein, som inviterede en mand til at deltage i en reklamekampagne. Men ungdommens første skuespil var ikke så vellykket. Så serien "Tarzan", hvor Travis spillede hovedrollen, blev modtaget af publikum meget koldt og snart afsluttet. Et mere succesfuldt "Beast" med Patrick Swayze i titelrollen varede ikke længe på grund af denne skuespiller. Travis, der spillede rollen som holdkammerat af hovedpersonen, forblev igen uden arbejde.

Men den karismatiske australske med en smuk figur og piercing grå øjne bemærkede direktører og producenter. Små roller Travis blev tilbudt ganske ofte.

Den virkelige triumf af skuespilleren var deltagelse i"Vikinger" -serien. Travis spillede rollen som leder af den sejrende vikinger Ragnar Lodbrok. Serien, den første sæson af som blev udgivet i 2012, var en stor succes og fik stor popularitet. Alvorlig debut i en stor film for Travis Fimmel var rollen som Anduin Lothar i filmen "Warcraft" er baseret på den verdensberømte computerspil. En anden vigtig rolle arbejdede Travis i 2016 - Stanisław "Cat" Katchinsky i filmen tilpasning af det hidtil ukendte EM Remarque s "På vestfronten, ingen ændring."

Personligt liv og familie af Travis Fimmel

Om skuespillerens personlige liv er ikke kendt for meget. Vi kan helt sikkert sige, at Travis Fimmel ikke er gift. Fri fra optagelsestid en mand foretrækker at bruge i ensomhed, oftest går han til sin indfødte gård. Der kommunikerer Travis Fimmel med sin familie, brødre, der stadig hjælper deres forældre til at køre deres husstand.

Hvis i en samtale med Travis Fimmel samtalenkommer til sin kæreste, plejer han normalt at sige, at han ikke fandt sin ene. Derudover giver skuespilleren i nogle af sine svar en temmelig imponerende liste over kvaliteter, der skal være i hans valgte. Ikke alle piger kan imødekomme så alvorlige krav.

se også
  • Vækst og andre parametre i Travis Fimmel
  • Travis Fimmels personlige liv
  • En travl tidsplan Charlize Theron: Optagelse i reklame fra Dior og et fotografering til GQ magazine

En sådan forståelighed har endda ført til rygterat Travis Fimmel er homoseksuel eller blå, men denne version er endnu ikke blevet bekræftet, bortset fra at mandens civilstand forbliver uændret, og han er usandsynligt, at han snart vil forlade bachelorernes rækker.

Travis Fimmel i sin ungdom

Travis Fimmel i reklame Calvin Klein

Travis Fimmel i serien The Vikings

Travis Fimmel i filmen Warcraft

Travis Fimmel

Travis Fimmel har to ældre brødre

Skuespilleren siger, at han endnu ikke har mødt sin kærlighed

skuespilleren er stadig singel

der er rygter om, at skuespilleren er homoseksuel