Du kan ikke engang forestille dig, hvor forfærdelig fisken kan være. Mød - de farligste vandmonstre, der lever på vores planet.

Der er fisk, hvis tænder er skarpe, som et bladbarbermaskiner, og de kan ikke være mindre farlig for mennesker end, for eksempel, eller Lion krokodille. Disse monster fisk lever ikke kun i dybet af havet og i ferskvandssøer og floder, og selv på lavt vand. Derfor skal du ikke miste din årvågenhed, når du kommer ind i et ukendt reservoir, især et sted i troperne.

1. Fish Pack

Fisk Paku1

Fish Paku2

Denne fisk kan nå en meter i længden ogVæg ca. 25 kg. Hendes tænder ligner den menneskelige form, men hvis denne fisk bider dig, vil du ikke finde den. Der lever monster i floderne i Amazonas, men efter at have tilladt sportsfiskeri efter denne art har spredt sig til Nordamerika og Asien reservoirer.

I 1994, i New Guinea, toDødsfald blandt fiskere. De blev fundet fuldstændig riddled med tænder, døden kom fra tab af blod. Det var ikke umiddelbart kendt, hvilket dyr angreb mændene, men som det viste sig senere lavede fisken pakken.

2. Elektrisk acne

Elektrisk acne

Denne væsen, som en blanding af slange og fisk,findes i Amazonas og floder i Sydamerika, og når fare eller bytte kommer frem, rammes det ofrene med en elektrisk strøm på 600 volt. Et sådant niveau er nok til at dræbe en person.

3. Atlanterhavsfisk

Atlanterhavsområbende fisk

I udseende ligner denne fisk nutidenMonster med et forfærdeligt sæt små og skarpe tænder. Dens vægt kan være 30 kg, og længden af ​​en skum fisk kan nå 2 meter. Monsteret lever i havet og forklæder sig blandt havsklipperne.

Når man angriber, åbner en stor fisk sinEn stor mund og bider tænderne i offerets legeme. I fiskens mund kan der passe en fodbold, som den kan sluge uden vanskeligheder. Mennesket kan ikke reddes fra angrebet af en sådan havredder, der er fare for at blive slugt hele, da størrelsen på maven, denne skræmmende fisk, er næsten længden af ​​sin torso. Der har været tilfælde, hvor der blev fundet menneskelige rester i disse fiskes mave.

4. Fisketiger

Fisk tiger1

Fisk tiger2

Fisketiger eller goliat er et rigtigt monster ogDen grusomme rovdyr blandt indbyggerne i ferskvandsreservoirer. Denne fisk kan nå op på 50 kg, og store skarpe tænder kan let rive offeret mod rifter. Det blodtørste monster angriber og spiser dyr fanget i floden og vil ikke opgive angrebet på personen. Dybest set lever denne fisk i afrikanske farvande, især i Congo-floden og Tanganjikasøen.

5. Havkat Bagarius

Fish Gunch1

Fish Gunch2

Denne havkat kaldes også ganch fisk,hovedsagelig i floden Kali, som ligger mellem Indien og Nepal. Dette er en kannibal fisk, det er den største synder i forsvinden af ​​mennesker på floden. Vægten af ​​en havkat kan nå op til 140 kg, og den kan angribe selv med en skare af mennesker.

Men folk selv er skyld i det faktum at fiskafhængig af menneskelig kød, som lokalbefolkningen, ifølge de gamle skikke, sender de dødes halvtidslegemer på deres sidste rejse efter alle indiske ritualer langs denne flod.

6. Loddens fisk

Fisk af paryara1

Fisk af paiara2

Fisk paiara eller makrell hydrolylic simpelthenrammer grænserne for menneskelig fantasi - det er en vampyrfisk, den virkelige Grev af Dracula i billedet af en vandindbygger. Monsteret vokser til 1,5 meter langt og kan veje omkring 14 kg. Længden af ​​dens nederste hjørnetænder kan nå 16 cm. Og det anvender egne fangs, idet man kender placeringen af ​​offerets indre organer. Derfor kan en ubekymret person, der bader i Amazonasøerne, få en dødelig bid af denne skræmmende fisk. Hun klæber klart tænderne direkte i hjertet eller lungen og dræber hendes bytte en gang.

7. Fiskesten

Fisk sten1

Fisk stone2

Vorter eller fiskesten er en af ​​de mestgiftige fisk i verden. Denne havfisk er en camouflagemester blandt koralrev. Hun forkæler sig som en sten, strækker sig med sand fra bunden og venter på sit bytte. At spise denne fisk kan naturligvis ikke, men at dræbe - let.

Da denne fisk er meget lig sten og livdet er mere i lavt vand, en person kan træde på det, for hvilket han vil modtage en dosis dødbringende gift. Det værste, der en modgift at forgifte fisk-sten der, og folk dør i frygtelige smerte som giften ikke handlede lynhurtigt, og i et par timer. Denne fisk er almindelig i farvandene i Stillehavet og Det Indiske Ocean samt i det lave vand i Det Røde Hav, så vores besøgende har en reel chance for at møde dette monster, for eksempel i det populære ferie i Sharm El Sheikh eller Hurghada.

8. Snakeheads fisk

Snakeheads fisk1

Fisk af snakeheads2

Denne farlige rovfisk blev først set i Ruslandi floderne i Fjernøsten og Primorye Territory, samt i Korea og Kina. Men i dag kan snakeheads møde i reservoirer i andre lande. Han er ikke pereborchiv i mad og spiser alle levende indbyggere i floder, såvel som amfibier. I gennemsnit kan fisken veje 10 kg, men der var personer, der nåede 30 kg. Hvis en person bidder en sådan fisk, kan det medføre alvorlig skade.

9. Vandelia fisk

Vandelia fish1

Fisk af vandelia2

Denne fisk lever i Amazonas farvande og er forfærdelig formandens størrelse, det lyder paradoksalt. Wandellia spiser kød, og takket være dens størrelse (maksimalt 2,5 cm i længden og 3 mm i tykkelse) kan trænge ind i menneskekroppen gennem urineren eller anuset og spise kødet indefra, hvilket giver sit offer lidelse og lidelse. Denne fisk svømmer på lugten af ​​blod og urin, da det er dets fødekilder. Men heldigvis er sådanne tilfælde meget sjældne.

10. Piranha

Piranya1

Piranya2

En lille og forfærdelig piranha har i sinarsenal trapezius skarpe tænder, hvilket tillader et par sekunder at rive af stykker af kød. Hendes tænder graves så let ind i kødet, som en varm kniv skærer olien. Disse fisk når op til 30 cm i længden, men de svømmer og angriber i pakker, og i meget kort tid vil for eksempel fra koekroppen kun være knogler. Hvis en pakke af disse voracious og blodtørstige fisk angriber en person, vil han sandsynligvis ikke blive frelst.

11. Fisk-hedgehog

Fisk ezh1

Fisk pindsvin 2

Denne fisk er berygtet for at være megetgiftig i huden, tarm og æggestokke indeholder en enorm mængde tetrodotoxin. Dette stof, der falder ind i ofrets offer, påvirker hjernen, forårsager lammelse og derefter døden. Derfor er det bedre ikke at spise denne fisk. Men i Japan er en delikatesse en skål fremstillet af fisk fugu, som er en slags fisk-hedgehog. Men de er uddannet af fagfolk, der i mange år har lært at skære fuger korrekt, så gift ikke forgifter kød. Men uden at have erfaring, på en plade kan du give personen døden med en fisk.

12. Pilothouse rampen

sawtooth rampe

sawtooth slope2

En enorm sawtooth rampe er farlig for dens langenæse, hvis sider er skarpe, som en barberkniv, spirer. Ligesom der angriber menneskelige syv-rampe ikke vil være, men det har en øget følelse af territoriale forsvar og meget dårligt syn, så hvis en person ville være på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, rampen med alle dine måske lade hende så indgangen og slå deres offer i hakket . Faren er også, at dette flodmonster er perfekt camouflageret og undertiden kan det bemærkes for sent. Imidlertid er denne art truet af udryddelse på grund af arten af ​​menneskelig aktivitet, der er giftig.

13. Guas fisk

Guassee fish1

Guassee fish2

I sammenligning med fisk, alle de andrerepræsentanter er bare små fisk. Guasu er ikke uden grund kaldet "Atlanterhavets gigantiske kæmpe", fordi dens dimensioner er skræmmende. Denne fisk vejer ca. 450 kg, og dens kæber kan være op til 5 m. En sådan instans også som store hvide haj eller gigantiske havkat, kan på en gang fuldt humane svale.