Kina har længe været kendt for sine usædvanlige traditioner, især hvis det drejer sig om en ferie som et bryllup.

En motorcade af biler, der skildrer en kinesisk drage

Kineserne ærer drager. De betragter dem kloge mytiske dyr. I Mellemriget kaldes de Lun og tilbedelse fra oldtiden. Ifølge den kinesiske legende var de lokale drager forfædrene til dem, der boede i Europa. Sidstnævnte havde tydeligt temperament - de var blodtørstige og onde. Og den kinesiske filosofi lærer at dragen er et symbol på Yangs energi. Derudover er de mytiske dyr af denne kultur altid afbildet med en lang krop, der ligner en slange.

På toppen af ​​tuplen kan du se om en lille, men forskellig fra resten bil - den er rød. Mest sandsynligt spiller han hovedrollen, som leder resten.

Det er klart, at bruden af ​​bryllupsbiler i form af en drage symboliserer et fornuftigt og klogt ægteskab. Det viser også, at den nye familie ærer traditioner og respekterer dem.

Kinesisk bryllup tradition1

Kinesisk Bryllup Tradition2

Kinesisk Bryllup Tradition3

Kinesisk Bryllup Tradition4

Kinesisk Bryllup Tradition5

Men det er ikke alt. Kineserne holder sig nøje til deres traditioner. Vi samlede de mest fantastiske af dem.

Planlagt græd

Ja, det er rigtigt. Ifølge den gamle kinesiske skik, en måned før brylluppet, bør bruden med rette græde i en time hver dag. En uge senere kommer en grædende mor til hende, en uge senere - en bedstemor, da - brudens søstre, alt dette sker i forskellige nøgler. Formålet med at overholde denne bruger er at udtrykke den yderste grad af glæde fra det kommende ægteskab. På bryllupsdagen skal sangens grædende sang blive sunget, og de andre vurderer, hvor godt hun formår at gøre det.

5 utrolige bryllupstraditioner i Kina

Optagelse i bruden

Brugerdefineret er ikke så forfærdeligt som det lyder. Brudgommen skal udløse tre pile (uden tips, selvfølgelig!) Til bruden. Når dette er gjort, tager brudgommen pile og bryder dem halvt som et tegn på evig kærlighed til hinanden.

5 mærkelige bryllup traditioner i Kina

Rødt bryllup

I den kinesiske kultur er rød den kærlighedens farve,held og lykke. Kineserne mener, at på bryllupsdagen er farve af stor betydning. Derfor er bruden ansigt helt dækket af et rødt slør, hun bevæger sig rundt i en rød bryllupsbil. Ved hjælp af bruden ved bryllupet holder moderen den røde paraply, som symboliserer frugtbarhed hele tiden over hendes hoved.

5 mærkelige bryllupstraditioner i Kina 2

Skæring bryllupskage

I Kina, som vi har, er det sædvanligt at afslutte brylluppetceremonien om at skære en bryllupskage og catering gæster. Og kager såvel som vi gør smukke og multi-niveauer. Men her er de skåret ned fra bunden - og med god grund, fordi det symboliserer, at man slår op til familiens succes og velfærd.

5 mærkelige bryllupstraditioner i Kina 3