Typer af stoffer til tøj

Køber en færdig ting eller materialet til skræddersyning,Vi holder altid opmærksom på stoffets kvalitet, fordi det afhænger af driftsperioden. Du skal forstå de typer stof til tøj, i det mindste på forbrugerniveau, så dit valg altid er vellykket, og det vil tjene dig lang tid.

Typer af tøjstoffer

Sammensætningen af ​​stoffet bestemmes af fibrene, og de er opdelt i to typer: naturligt og kemisk. Til gengæld er naturlige aktier opdelt i:

  • vegetabilsk oprindelse (hør, bomuld, jute og hamp);
  • animalsk oprindelse (silke og uld);
  • mineralsk oprindelse (asbest, awn).

Kemiske fibre er opdelt i:

  • kunstig oprindelse (viskose, lurex, acetat, modal);
  • syntetisk oprindelse (kapron, nylon, perlon, bologna, spandex, nitron, polyethylen, polypropylen).

Listen over stoffer, der er baseret på kemisk fiber, kan fortsættes, fordi den moderne industri ikke står stille. Vi overvejede også de grundlæggende typer tøjstoffer.

Fordelene ved naturlige stoffer er ikke angivetDet er nødvendigt, men er arten, der er relateret til de kemiske dem, dårlige, som nogle synes? For sports træning er der f.eks. Brug for en dragt, der gør det muligt for huden at trække vejret og ikke forhindre bevægelser. Lignende egenskaber er udstyret med et stort antal "syntetiske". Derfor er polyester og syntetiske fibre hovedbestanddele i produktionen af ​​stoffer til sportstøj i dag. Når vi samler dit klædeskab, forsøger vi hver især at tænke på, hvordan disse eller andre farver vil harmonisere indbyrdes.

Typer af stoffer til tøj 1

Men ikke mindre vigtigt er kombinationen af ​​væv itøj! Tekstur - det er det, det er værd at være opmærksom på. Og selvom modedesignere ofte byder på meget excentriske kombinationer, forbliver de succesrige: blødt, skinnende - mat, simpelt - dyrt.</ P>

Med hvert år af materialer til syning blivermere og mere. Moderne tøjstoffer bliver slankere: elskede stretchprodukter er lycra, lys og varm "kunstig uld" - dette er akryl, "frygtløse" sko og tøj - membranmateriale. Der var mere mulighed for at lave dit eget individuelle billede. Mange producenter og mærker tilbyder en bred vifte af eksklusive beklædningsstoffer.