varme og kolde farver

Det korrekte udvalg af farver er en garanti for det,at tøj eller kosmetik altid vil dekorere dig. "Alien" farver kan øge alderen, give huden et usundt udseende, skjule grimt hår og øjne. Mens "din" palette fremhæver huden, vil den understrege den naturlige rødme og pigmentet på læberne. For at lære at vælge farver for dig selv, skal du forstå, hvordan de adskiller sig.

Alle nuancer, der omgiver os, erderivater af de tre vigtigste: rød, blå og gul. Blanding dem giver os farver i anden rækkefølge - orange, grøn og violet. Og med deres hjælp kan du få nogen tone fra spektret.

Hvordan man kan identificere kolde og varme farver?

De mest primitive klassifikationer tyder påbetragter varme gule nuancer alle gul-orange-røde del af farvecirklen og koldblå-grøn-lilla. Dette er ikke helt sandt, fordi sådanne rene farver findes som regel kun i billeder. I praksis er alt andet: tøjdesignere, for eksempel, har tendens til at bruge interessante, komplekse, blandede muligheder. Forskellen mellem kolde og varme nuancer af farver er, hvad hver af dem har: en kølig blå eller varm appelsin.

Det er vigtigt at forstå og huske på, at varmere eller koldere kan være enhver farve - blå, lilla eller rød, og til at vælge, i hvert enkelt tilfælde individuelt skygge.

Hvad er disse varme farver?

 1. I gul: sennep, havtorn, karry, safran, rav, svovl gul, solsikke, honning og æggeblomme.
 2. I rødt: mursten, koral, kobberrød, ildrød, tomat, valmuerød, cinnabar, granatæble og lignende.
 3. I grønne: oliven, khaki, pære, lime, myrtle, farven på grønne ærter, skovgrønne og andre.
 4. I blå: himmelblå, benzin, moray ål, cornflower blå, turkis, beskyttende blå, havbølge og så videre.

Hvad er disse kolde farver?

 • I gul: citron, gul chartreuse, halm eller bleg og så videre.
 • I rødt: Crimson, vin, lilla, burgunder, kirsebær, hindbær, rubin, alizarin og andre.
 • I grønt: smaragd, malachit, nåletrægrønt, røget grågrøn, flaske og andre.
 • I blå: safir, kobolt, indigo, azurblå, ultramarine, iskold blå.
 • </ Ol> Farve typer udseende og farve

  For at afgøre, hvilke varme eller kolde farver i tøj der passer til dig, skal du forstå, hvilke af de fire farvetyper du tilhører:

  forår. Varm farvetype. Mennesker af denne type har lys, gennemsigtigt, bronze-gyldent eller elfenbenskind. Øjne er som regel blå, grønne eller nutty. Hår kan variere fra lys til shaten: det kan være halm, honning-kobber eller gyldenbrune krøller.

  efterår. Den anden varme farve. Læder - fra gennemskinnelige hvidt til svagt gyldne. Øjnene kan være en lyseblå og alle gylden brun farve (gul, brun, rød, osv). Hår "Autumn" også omfatte varme nuancer: kobber, guld, rød og rødbrun og lignende.

  varme og kolde farver1

  vinter. Denne kolde farvetype adskiller sig fejlfritPorcelæn læder, som næsten altid har en blålig subtil. Øjne - alle nuancer af iskoldt, gråt eller brunt (der er dog og grønt). Håret er altid kontrasterende, mørkt (fra tæt kastanje til blå-sort).

  sommer. Repræsentanter for denne farvetype har en mælkeagtig,bleg eller oliven hud, men altid med en kold podtonom. Øjne "cool": grå, gråblå, lysegrøn. Håret kan være lysebrunt, også med en ashvinkel. Men selvom "sommer" krøllerne er mørke, er de "røde" i dem stadig ikke der - ligesom "vintrene", vil de altid spores til en sølvfarvet base.