pyjamas enhjørning

Fra den allerbedste barndom ønskede vi alle i det mindstei et øjeblik vil han finde sig i et eventyr i en fantastisk verden, hvor alle vores drømme kommer til liv, bliver det uvirkelige en realitet. Og lad skeptikerne sige, at det er umuligt, at det er tåbeligt at spilde din tid på noget, der aldrig bliver til virkelighed. De, som stadig tror, ​​at selv den mest almindelige dag kan blive forvandlet til magi, ved de: det kræver så lidt. Eventyret består af små ting, og en af ​​dens komponenter kan blive almindelige tøj. Især hvis det er pyjamas med et billede af en sød enhjørning, er det meget, der kan opfylde selv de mest hemmelige ønsker.

Kvinders pyjamas-jumpsuit "Unicorn" eller kigurumi

I starten var utroligt smukke tøj til at sove medbilledet af dine yndlings tegneseriefigurer blev skabt til børnene. For ikke så længe siden så verden sig kigurumi, en fuld størrelse jakkesæt, der kan tjene som pyjamas og hjemtøj. Det mest interessante er, at i Japan i sådanne tøj tøver mange ikke med at komme på gaden. Derudover arrangeres fester, hvis kjolekode er sjove pyjamas.

Det vigtigste i denne overordnede er det i detIkke kun varmt, hyggeligt, men også du føler dig attraktiv. Så hvis det i det mest uventede øjeblik kommer nogen til at besøge dig, behøver du ikke at løbe rundt i lejligheden på udkig efter et passende møde for tjejvenner. Du vil mileyshaya verdens pyjamas-suit i form af en enhjørning, hvis skønhed kan ikke undgå at bringe et smil på selv de mest dystre mand.

Små nuancer

For i dag, hvad kun du ikke vil mødespyjamas-enhjørninger: og med en bukende mave og med store ører og et stort blødt horn på hætten. Alt dette tilføjer selvfølgelig en særlig charme til tøj, men du ser, at sove i det vil ikke være meget praktisk. Ved at foretrække dette kostume er det vigtigt at huske, at du i det vil næppe være i stand til at sove godt, men fordi pyjamasen "Unicorn" med nogen omfangsrige detaljer er bedre at bære som hjemtøj.

Hvis vi relished sædvanlige pyjamas, bestående af bukser og jakker, som er dekoreret med små billeder af fantastiske hest, så det ikke forhindre dig i søvn.

Det er vigtigt at huske det rigtige valg af materiale frader skabte tøj til søvn. Først og fremmest bør det være et naturligt væv, som huden ikke vil klø, og kroppen vil kunne trække vejret. Hvis sammensætningen er syntetisk, bør dens indhold ikke overstige 15%.

pyjamas enhjørning1

pyjamas unicorn2

pajama enhjørning3

pyjamas unicorn4

pajama unicorn5

pajama unicorn6

pyjamas unicorn7

pyjamas unicorn8

pajama unicorn9