Navne til tvillinger

Ubehageligt for nogle par, der vælger barnets navnbliver endnu vanskeligere, hvis tvillingerne vises i lyset. For alt vil alle forældre have deres børn til at have smukke navne, som alle slægtninge vil være glade for, men valget er altid for faderen og moren.</ P>

Navne til drenge og piger tvillinger

Oftest foretrækker forældrene at ringebørn af forskelligartet køn med konsonante navne. Fuldnavne, selvfølgelig, varierer. Men forkortet eller diminutiv, kærtegn, lyder de som Tanya og Vanya, Lyonya og Lilya, Dasha og Sasha. Nogle kalder deres nyfødte tvillinger Adam og Eva, selv om kirken ikke altid godkender det.

Det sker, at forældre giver lignende navne tiltvillinger - Valentine og Valentine, Alexander og Alexandra, Eugene og Eugenia, Valery og Valeria. Det menes, at børn med sådanne navne er meget knyttet til hinanden, selv om det samme kan siges om andre tvillinger, fordi de er fra selve forestillingen sammen.

Navne til tvillinger piger

Statistikker viser, at forældre trordet er presserende at ringe til pigernes konsonant eller i hvert fald et bogstav: Anastasia og Alina er et meget almindeligt par samt Marina Angelina. En anden interessant version af Eva og Zoya - navne bestående af tre bogstaver og mening "liv", men kun på forskellige sprog.

Mænds navne for tvillinger

I de senere år har der været en tendens til at henvise til børn som gamle slaviske navne, eller dem, som børn plejede at sige i det sidste århundrede. Yaroslav og Svyatoslav,

Smukke navne til tvillinger

Mstislav og Wenceslas, eller Vanya og Vasya, Makar og Nazar. Det er ønskeligt at vælge navnene på konsonanterne, der har noget til fælles med hinanden.</ P>

At vælge de rigtige navne til tvillinger, skal duat se, at de svarer til et patronymisk og et efternavn. Det er latterligt at jage nyfængte navne af udenlandsk oprindelse, som kan tåle lyd sammen med vores navne, og barnet må udholde denne peer-latterliggørelse på grund af dette.

Hvis du virkelig ønsker at vælge smukke navne tiltvillinger, som Nicolett og Sabrina, eller Augustine og Adrian, så skal de møde et ikke-russisk efternavn og patronymisk. Kun i et sådant tandem vil et usædvanligt navn være relevant i vores land.