månedligt efter abort

Som regel er det livmoderblødningener det første symptom på en sådan overtrædelse som et abort, og får en kvinde til at henvende sig til en læge. Efter fjernelse af rester af føtalæg eller embryo fra livmoderhulen, begynder en nyttiggørelsesperiode, hvilket tager 6-12 måneder.</ P>

Den største bekymring for kvinder på dette tidspunkt er forårsaget af menstruation, som efter et abort, især uden rensning, kommer med forsinkelse.

Hvor længe efter abort er menstruation observeret?

Næsten umiddelbart efter en spontan aborten kvinde står over for et sådant fænomen som spotting fra vagina. Deres varighed kan nå 10 dage. Umiddelbart med disse sekreter får livmoderen af ​​med de dele af væv i embryoet eller resterne af føtalæget.

Den største fejltagelse af kvinder, der forventerDet øjeblik, hvor de har et abort efter deres abort, er accept af data om menstruation for menstruation. Det må siges, at den største forskel er volumenet, dvs. menstruation er som regel mindre intens.

Forsinkelse af menstruation efter et abort kan nå og et halvt år. Men i normal menstruation bør observeres efter 21-35 dage fra øjeblikket af spontan abort.

Hvad er karakteristika for en måned efter en abort?

I forbindelse med det faktum, at efter en pludselig afslutning af graviditeten, begynder den hormonelle baggrund at ændre sig, menstruationen adskiller sig som regel fra dem, der blev observeret før befrugtning.

Hvis vi taler om hvor mange måneder der er efter abortet, skal det bemærkes, at varigheden af ​​udskrivningen ofte stiger og adskiller sig fra den sædvanlige menstruationsperiode i 2-3 dage.

Det skal også bemærkes, at de cykliske sekretioner selv er af en lidt anden art. Ofte konstaterer kvinder, at de efter et abort ikke kun har smertefulde, men også store mængder.

månedligt efter abort uden rensning

Som regel betragtes et sådant fænomen af ​​læger som en variant af normen. I 2-3 cyklusser skal mængden af ​​udskillelser vende tilbage til det, der blev observeret hos en kvinde før undfangelsen.</ P>

Ofte er der en overtrædelse af regelmæssighedmenstruation, som først og fremmest er forbundet med en skarp forandring i den hormonelle baggrund. I gennemsnit tager normaliseringen af ​​menstruationsprocessen omkring seks måneder.

Således er det nødvendigt at sige det månedligtEfter abort afhænger det af, om reparationsprocessen blev udført med rengøringen eller ej. Det er denne faktor har en direkte virkning på varigheden, overfladen og tidspunktet for menstruationens begyndelse.