blodig udledning efter en lav handling

Et sådant fænomen som spotting eftersamleje, i medicin blev kaldt postkoitalblødning. I de fleste tilfælde indikerer deres tilstedeværelse eventuelle gynækologiske sygdomme. Så for eksempel med endometriose er der ofte pink, blodig udledning umiddelbart efter samleje. </ P> Hvad er årsagerne til post-coital blødning?

Piger, der står over for dette problem, begynder at tænke over, hvorfor efter køn de har spotting. Hovedårsagerne til deres tilgængelighed er:

  1. Groft, intenst sex. I sådanne tilfælde er blodudladning efter samleje en konsekvens af mekanisk beskadigelse af væggene i vagina, såvel som labia.
  2. Tilstedeværelsen i anamnesen om erosioner af livmoderhalsen, som efter den seksuelle raket begynder at bløde.
  3. Betændelse i vagina: vaginitis, vulvovaginitis.
  4. Tilstedeværelsen af ​​polypper i livmoderhulen.
  5. Brug af antikonceptionsmidler og præventionsmidler.

De fleste af de ovennævnte grunde kan nemt væreat fjerne og permanent slippe af med brun udledning efter samleje. For eksempel, hvis en mand foretrækker hårdt køn, ved at kende problemet med en kvinde, skal han moderere sin skændsel. Hvis polypper er årsagen til udladningen efter den ubeskyttede handling, er løsningen på dette problem at fjerne dem kirurgisk. Erosion behandles med cauterization. Hvis spottingen efter samleje er et resultat af brugen af ​​præventionsmidler, er det bedst at konsultere en læge om dette.

Inflammatorisk sygdom hos reproduktive organerDe systemer, der forårsager udtømning af blod umiddelbart efter køn, kræver også behandling. I sådanne tilfælde reduceres terapi til brug af antiinflammatoriske lægemidler og antibiotika. Hvad hvis jeg har spott efter køn?

Pige ved at efter sex kan hunobserveret spotting, bør strengt følge hygiejnebestemmelserne. Bedst af alt, på tidspunktet for at etablere deres årsag, fuldstændig opgive intimiteten.

Hvis en sådan mulighed ikke er mulig, så efteraf hver seksuel kontakt er det nødvendigt at udføre toilet af eksterne kønsorganer. Disse udledningsdata er normalt ubeboelige, men uden hygiejnebind i sådanne tilfælde kan man ikke undgå det. Ofte forsvinder udskrivningen bogstaveligt 1-2 timer efter samleje. Hvis tiden over tid kun øger mængden af ​​sekretioner, skal kvinden hurtigst muligt gå til lægen, tk. muligvis udviklingen af ​​livmoderblødning.

Hvad kan indikere blodudladningen efter køn?

Hvis man brune sekretioner efter samleje,Sådanne symptomer som smerter i underlivet, smerte, bleghed, svaghed, blodtryksfald, behov for akut indlæggelse af en kvinde. Disse symptomer kan indikere sådanne sygdomme som:

  • brud på æggeleddet på grund af ektopisk graviditet;
  • brud på æggestokkens cyste og i nogle tilfælde selve æggestokken;
  • blødning efter en mild handling

  • livmoderblødning
  • abort.

I sådanne tilfælde er truslen mod en kvindes liv meget høj. Derfor spiller den hurtige levering af akutpleje en vigtig rolle. Således er der mange grunde til udseendet af vaginal udledning efter køn. Derfor er det meget vigtigt at installere dem korrekt, fordi i nogle tilfælde kan tilstedeværelsen af ​​sekret indikeres udvikling af blødning. Et stort ansvar ligger hos den seksuelle partner, som skal afstå fra samleje under behandlingen af ​​sygdommen.