vagina af jomfruen

Som du ved, med begyndelsen af ​​seksuel aktivitetKvinders reproduktive system gennemgår nogle ændringer. Først og fremmest vedrører det en vagina, der ændrer sig lidt. Lad os se nærmere på dette organ i reproduktionssystemet, og især vil vi dvæle på egenskaberne ved strukturen af ​​den jomfrues vagina.</ P> Funktioner af strukturen af ​​vagina i piger

Så den nyfødtenyfødte piger, længden af ​​denne krop er kun 3 cm. Desuden er indgangen til selve vagina meget dyb og har en praktisk lodret retning. I udseende ser det ud som en tragt.

Vagina i vagina tæt tilstødende hinanden. Alt dette skyldes det faktum, at det lille bækkenes muskelapparat stadig er meget svagt. Ca. 1 år øges vaginaens længde med ca. 1 cm.

Kun i en alder af 8 i denne krop kan detekteresden såkaldte foldning, som er karakteristisk for enhver kvindelig vagina. Det er takket være det, at organs størrelse ændres i løbet af arbejdet såvel som under samleje med kvinder.

Den største stigning i vaginal størrelse på en jomfru begynder omkring 10 år, og allerede ved 12-13 år når den 7-8 cm.

Hvordan ændres vagina med udbrud af puberteten?

Hvis vi snakker om hvordan vagina ser udjomfruen, så er der i sin struktur måske det eneste træk - hymen. Det er dette slimhindebetændelse, som beskytter de indre kønsorganer fra de ydre og forhindrer patogene mikroorganismeres indtrængning i dem. Ved første samleje er der et brud på denne formation, der ofte ledsages af en lille blodudløsning.

Hvis vi snakker om hvordan indgangen til en jomfrus skede ser ud, så har den som regel en mindre størrelse end kvinder, der har sex.

hvordan ser vagina-vagina ud?

Generelt, en jomfrus skede og allerede oplevetkvinder er ikke meget forskellige. Størrelsen er større, længden øges således lidt, selv efter barnets fødsel. På grund af det store antal kirtler hos kvinder er der registreret en større mængde slim smøremiddel, hvilket er nødvendigt for fugtgivende.</ P>

Det kan således konkluderes, at hovedpartenÆndringer i et sådant reproduktive organ, som skeden indtræder i retning af at sikre den kvindelige krops genitalfunktion. Dette gøres ved at øge sin størrelse i første omgang og også takket være hormonets arbejde, som påvirker hvilke ændringer der sker i dette organ.