For dem, der endnu ikke har valgt, uanset hvilket mønsterfylde ham på skulderen eller en anden kropsdel, og blot nysgerrig, vi beskriver i denne artikel om tatovering, der skulle bringe lykke og rigdom til sine ejere.

Fra oldtiden tog folk på forskellige steder af jorden påhans krops magiske tegninger og tegn, som symboliserede forskellige handlinger. For eksempel bør nogle billeder drive væk onde ånder, andre - tiltrække held og lykke, andre - symboliserer frugtbarhed og fortjeneste. Men den moderne mand, som for tusindvis af år siden, tror på kraften i en række indfødte tegninger, der nu kaldes tatoveringer.

Tatoveringer i form af dyr

LEO. Der er ingen tvivl om, at dyrenes konge, der er afbildet en mester tatovering på din krop, bør bringe ikke kun succes, men også at styrke styrken af ​​ånd og selvtillid.

tatovering løve

FOX. Et listigt rødhåret dyr giver succes og velstand. Mange siger, at ræven hjælper iværksættere og mennesker i lederstillinger.

ræv tatoveringer

CAT. Ifølge sømænds tro siger katten held og lykkesucces i erhvervslivet, derfor ombord tog de altid en tailed ven med sig selv. Og hvem kan ikke med dem overalt at tage en levende kat, kan sætte sig selv med sit billede på kroppen og ikke med held.

kat tatovering

DOLPHIN. En tatovering i form af dette herlige dyr symboliserer ikke kun lykke, men også frihed, samt beskyttelse.

tatovering delfin

GULDFISK. Den mest berømte performer af begær vil helt sikkert hjælpe i erhvervslivet og bringe held og lykke.

guldfisk tatovering

MARINE CONEK. Billedet af denne marine væsen vil bringe til ejeren ikke kun succes, men også held og overvinde forhindringer i enhver virksomhed.

tatovering seahorse

Rensdyret. Dette ædle dyr i antikken var meget æret af forskellige nationaliteter, folk troede på, at dets image bringer penge og held.

tatovering hjorte

Elefant. Dette majestætiske dyr, der er afbildet på kroppen, skal give held, generøsitet, tålmodighed, velstand og lykke.

tatoverings elefant

SPIDERMAN. Trods det faktum, at mange af os er bange for disseskabninger og endnu en gang ville foretrække ikke at møde dem, er en tatovering i form af en edderkop betragtes som en amulet af sygdomme og farer, og tiltrækker også held og lykke.

edderkop tatovering

LIZARD. En rask og koldblodet øgle bringer styrke, held og velstand i erhvervslivet.

tatovering firben

FROG. Froskens billede er den mest populære i dag. Det antages, at den grønne hoppe bringer rigdom og held i alle bestræbelser.

tatovering frøen

Snegl. Trods det faktum, at det er glat og langsomtskabelse, han har en beskyttende skal, hvor du kan skjule dig fra problemer. Derfor symboliserer sneglen charmen, beskyttelsen, udholdenhed og dermed held og lykke.

snegletattoo

Tatovering i form af insekter

GUD'S COW. Dette er et all-time foretrukne insekt "værker" som en vagt mod ondt øje og ødelæggelse, tiltrækker held og velstand.

mariehøne tatovering

BEE. Arbejdsbøen medfører nødvendigvis succes og hjælper med at løse vanskelige livssituationer, og billedet af dette insekt taler også om flid, positiv og solskin.

bi tatovering

Scarab bille. Selv fra oldtidens overbevisning blev det antaget, at denne bille symboliserer held og lykke.

Scarab beetle tatovering

DRAGONFLY. De siger, at billedet af en dragonfly på kroppen hjælper med at gøre livet til det bedre, tiltrække velstand og velstand.

dragonfly tatovering

Tatoveringer i form af fugle eller deres fjer

Sluge. Billedet af denne fugl er en populær talisman, svalen bringer held og symboliserer ungdommens ånd, håb og kærlighed.

tatovering sluge

PHOENIX. Uanset hvad der sker, bliver en phoenix fugl altid genfødt fra asken, så billedet er et symbol på viljestyrke, genfødsel, udødelighed og velstand.

Phoenix Tattoo

Colibri. En lille hård fugl er meget smuk, derfor er det som en talisman bringer styrke, energi, forbedrer finansiel status og symboliserer flid.

kolibri tatovering

Fjeldens Fader. Fjær har altid på deres tøj og i deres hårIndianere. Det blev antaget, at disse symboler giver væsentlige fordele og lykke, men det gælder ikke på påfuglfjær, da de kan "belønne" den omvendte virkning og slukke held.

fugl fjer tatoveringer

Tatoveringer i form af planter

ACORN. Denne "stærke nutlet" symboliserer styrke, sundhed, lykke og maskulinitet.

tatovering acorn

CLOVER. Det bør være tre eller fire kronblade, og vi ved alle, fra barndommen, at denne plante er at bringe held og lykke og succes.

tatoveringskløver

LOTUS. Lotusblomsten symboliserer den succesfulde overvinde af forhindringer og opnåelse af mål, og det ser også ud til at være meget smukt på kroppen, især den kvindelige.

lotus tatovering

Orkidé. Det er en blomst af individualitet, der bringer luksus og rigdom til sin ejer.

tatovering orkidé

Mælkebøtte. Et billede på kroppen i form af en smuk blomst vil give positiv, positiv energi, held og succes til dit liv.

mælkebøtte tatovering

Tattoo i form af mytiske væsner

UNICORN, PEGAS. Hvis du sætter et billede af disse rene mytiske væsner på din krop, vil de bringe dig succes, venlighed, renhed og et stykke magi.

Pegasus tatovering

MERMAID. Sejlere og folk i forbindelse med sejlads fylder ofte sig med havfruer som en lykke til lykke og succes.

tatovering af en havfrue

DRAGON. Drage i mange kulturer - ikke blot et symbol på held og lykke og rigdom, men også for mod og styrke, og derudover denne fantastiske skabning - værge mod onde ånder.

dragen

Tatoveringer i form af genstande

Horseshoe. Alle ved, at en omvendt hestesko erEt ubestrideligt symbol på succes og velstand, alle vores forfædre holdt et sådant objekt som en vagt. Selvfølgelig, hvis du sætter et billede af en hestesko på kroppen, bliver det også et symbol på held.

hestesko tatoveringer

Mønter, kugler. Uden tvivl vil billedet af penge bringe rigdom og velstand til ejeren.

seddel tatoveringer

Tegn på ufuldstændighed Hvis du selv tatoverer i form af et sådant tegn, så er du dømt til succes og økonomisk velvære. Også den "inverterede otte" beskytter dets ejeres sundhed.

uendelig tatovering

SKULL. Kraniet blev betragtet fra de tidligste tider for at være en amulet og et symbol på velvære.

tatovering kraniet