hvor meget protein i et æg

Vi kender alle æggene eren integreret del af kosten for næsten hver person. Dette fremgår af følgende faktum: i løbet af året hver person spiser omkring 200 æg. Mexico har en førende position på verdensplan for forbruget af æg i gennemsnit crouches omkring 22 kg af æg per indbygger om året, hvilket er tæt på 1,5 æg om dagen. Så meget eftertragtede æg er på grund af deres lave pris, men også fordi en sådan et stort område af levesteder og antallet af kyllinger, der er i stand til at levere æg næsten alle indbyggerne i det land.

Brugen af ​​hønseæg

Vi har hørt om de store fordele ved æg, æggeblommer ogprotein. I dem ligger et enormt antal af mikro, makro-elementer, vitaminer og aminosyrer. Strukturen af ​​æg er vitamin A, E, B, C, D, H, K, PP. Lige så rige æg på mineraler såsom magnesium, iod, kalium, calcium, bor, molybdæn, chlor, zink, svovl, jern, kobber, mangan og kobolt. De indeholder også et stort antal aminosyrer (glutaminsyre og asparaginsyre, leucin, lysin, serin, isoleucin, threonin).

Nyttige egenskaber af æg er direkte relateret til sin storslåede komponenter, herunder hvor meget af proteinet i æggehvide (som ville være latterligt som det lyder!).

De er fremragende styrke dit immunforsvar,robot normalisere mave-tarmkanalen og beskytte mod grå stær. Regelmæssig indtagelse af æg vil være en god forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme og kræft, samt styrke knoglevæv, forbedre dine mentale evner og forbedre hukommelsen.

Udover, æg, nemlig kylling protein,Det vil være meget nyttigt for mennesker, der mister vægt, såvel som for dem, der ønsker at opbygge muskler. Æggehvide er en fremragende og vigtig naturlig kilde til protein. Og det er nødvendigt for oprettelse, bevaring og restaurering af muskelvæv.

Proteinet i proteinet

Nå, lad os tættere på de faktiske forhold. Først, overveje, hvor meget protein i et æg. I én kylling æg indeholder ca. 4-5 gram protein. Det skal bemærkes, at kyllingeprotein til tider endog overlegen mælk og oksekød eller fiskeprotein.

Æg protein absorberes af kroppen ved 94%,mens oksekød, for eksempel kun med 73%. Æggehvide 90% vand, resten - dette protein. Den indeholder en stor mængde af niacin, vitamin K, B2, B6, B12, E. Han også berømt for sit høje indhold af D-vitamin, hvor det er i stand til at klare sig bedre end en fiskeolie. Indholdet af æggehvide fedt er minimal, takket være dette det anses for at være kalorielette fødevarer.

Nu, for at besvare de mest almindelige spørgsmål om æggehvide:

  • meget protein i ægget kogt - 12 7 g / 100 g;
  • som en vagtel æggeprotein - 13,1 g / 100 g;
  • hvor mange kalorier i et æg protein - 48 kcal.

Alt er godt, men i moderate mængder. Overdreven indtagelse af æg, på grund af, hvor meget protein i 1 æg, temmelig alvorligt kan vises på vores sundhed. Der er en opfattelse, at med hønseæg i vores krop får en enorm mængde af "dårlige kolesterol". Al sand, men med det kommer også kroppen og et stort antal af phospholipider, vitaminer og lecithin. Takket være denne lille kolesterol ikke forsinkes.

hvor meget protein i et æg

</ P>

Mennesker, der lider af diabetes bør seriøstat behandle antallet af æg, spist, fordi deres overforbrug i tillæg til alvorlig sygdom i tilstedeværelse øger risikoen for slagtilfælde, hjerteanfald.

For at undgå dette, skal du blotat regulere indtagelsen af ​​æg, samt til at overvåge deres kvalitet og fremstillingsmetoden. På dagen kan spise ikke mere end 100 gram, i et æg ca. 50 T. Følgelig vil to æg om dagen være tilstrækkelig. Og det bør erindres, at bruge hønseæg rå i hvert fald ikke det værd, bedre til at koge eller stege det.