hjemme design 0

Mange af os drømmer om at have et smukt landskabhus, et perfekt grønt græsplæne foran hans veranda og et pænt hegn, der lagrer al denne pragt fra ubudne indgreb. Selvfølgelig, at have et sådant billede foran dine øjne er halvdelen af ​​kampen. Men skal stadig mere klart udforme designet, for at skabe et hyggeligt hjem, ikke kun indeni, men også udenfor.

Vi planlægger et design af et landhus udenfor

Fremgangsmåden ved planlægning af husets udvendige design skal være grundig. På scenen med at designe fremtidens hus eller når man vælger fra standardprojekter, skal man løse nogle få grundlæggende spørgsmål:

  1. I hvilken stil vil du gerne opfylde facaden af ​​dit hus.
  2. Hvilke konstruktion og dekorationsmaterialer har du planer om at bruge?
  3. Ønsker du at huset passer fuldt ud til de eksisterende bygninger på gaden, eller vil det skille sig ud over den generelle baggrund, og hvor lyse skal det her være arkitektonisk.
  4. Hvad bliver farvepaletten og funktionerne i den ydre indretning.
  5. Hvilke andre genstande vil omgiver huset (garage, gårdsbebyggelse osv.) Og hvor vigtigt det er, at de alle sammen udgør et fælles ensemble.

Utvivlsomt er udformningens muligheder for huset udenfor utænkelige, især i betragtning af det enorme udvalg af efterbehandling materialer og stilistiske retninger, som kan implementeres med deres hjælp.

Afsluttende materialer og udformningen af ​​væggene i huset udenfor

Hvis du overvejer at klassificere facader af private huse med mulighed for efterbehandling, kan du straks identificere 2 hovedveje - efterbehandling med naturlige og kunstige materialer.

Udformningen af ​​huset udenfor, færdig med træ eraltid æstetisk tiltalende, smuk, varm og pålidelig. Selvfølgelig, underlagt udvælgelsen af ​​passende træ og ordentlig pleje af det. Træet har gode varmeisoleringsegenskaber, bidrager til skabelsen af ​​et behageligt mikroklima i huset på grund af at husets vægge "trækker vejret". Derudover er træfacaden altid meget flot og hyggeligt, tæt på naturen.

Hvad angår stil retninger, med deres trækan være meget - fra et simpelt landsbyhus til et moderne hus i højteknologisk stil. Alpine chalet, fransk Provence, engelsk land, russisk log hytte - alle disse designs er belagt med træ trim af husene på ydersiden.

hjem design udenfor 1

hjem design udenfor 2

Husdesign udenfor 3

Et andet naturligt materiale til dekoration - sten,naturlig og kunstig. Denne finish er utvivlsomt den mest holdbare og pålidelige. Vild sten eller dens kunstige analog ser altid dyre og præsentabel ud, og taler om den gode velstand og fremragende smag af ejeren.

I dette tilfælde kan du enten fuldstændigt vedlæggeydre vægge og kombinere sten og andre efterbehandling materialer. Alt i alt vil slutresultatet være fantastisk. Stilarter, der accepterer stenfinisher - land, hytte, gotisk og mange andre.

Husdesign udenfor 4

hus design udenfor 5

Husdesign udenfor 6

Ikke mindre attraktive er designene af huse færdigeudenfor med en mursten. Generelt har klinkersten fået popularitet siden for nylig, da dette materiale er miljøvenligt, slidstærkt, slidstærkt og i stand til at beskytte husets udvendige vægge mod enhver vejrforskydning.

Udformningen af ​​et sådant hus kan udføres i en strengEngelsk stil eller florid klassiker. Imidlertid accepterer endnu mere moderne bytyper helt mursten som en udvendig udsmykning af huse.

hjemme design udenfor 7

Husdesign udenfor 8

Husdesign udenfor 9

Af de billigere måder at afslutte huse på, kan dukalder gipset. For eksempel kan designen af ​​et etagers hus, dekoreret med dekorativt gips udefra, se meget præsentabelt ud, men du vil ikke bruge mange penge og vil kunne gennemføre næsten alle stiltendenser, hvad enten det er klassisk eller moderne højteknologisk stil.

hjemme design udenfor 10

Husdesign udenfor 11

hjem design udenfor 12