hvordan man vasker en læderjakke

Vask læderjakke er strengt forbudt! Efter vask kan læderjakken blive farvet, maling - gå ud og huden - for at miste det beskyttende lag. I dette tilfælde er det ikke en kendsgerning, at pletterne vaskes. Generelt er vask af læderjakke den rigtige måde at sende en ting til skraldespanden.

Er det muligt at vaske en læderjakke for hånd, forsigtigt at rengøre pletterne i vandet?

Hverken manuelt eller i en skrivemaskine eller med en delikatvask gør ikke dette. Huden slettes aldrig og under ingen omstændigheder. Der er ingen måde at ordentligt vaske en læderjakke på. Jakken kan kun rengøres. Ikke nødvendigvis i rensning, mange pletter kan fjernes og hjemme, men du kan ikke vaske læderprodukter!

Her er et par hemmeligheder til at rense en læderjakke:

 1. Vand og sæbe kan bruges, men det er umuligt at fordybe jakken i dem.
 2. I en vandopløsning af sæbe og ammoniak dyppes en svamp og håndterer forsigtigt overfladen af ​​jakken for at skinne.
 3. En vandig opløsning med glycerin vil returnere jakken til en glans og et velplejet udseende.
 4. Efter behandling med en sæbeopløsning med ammoniak eller glycerin tørres jakken med en serviet dyppet med ricinusolie.
 5. En anden overkommelig og hurtig måde at opdatere jakken på er at tørre overfladen med en svamp gennemblødt i en shampoo-løsning.
 6. Lidt slagne æggehvider kan genoprette glansen af ​​selv en meget gammel læder ting.

Sådan rengøres en let læderjakke?

For at slette en lys jakke, du har brug for at blande benzin og pulver hvid magnesia. Den resulterende blanding påføres på jakken og fjernes ved omhyggelige bevægelser med en tøjbørste.

Hvordan slippe af med aren på huden?

Ved slid er huden slettet, især ialbuer, på skuldrene under poser, på ærmer og på kraverne, og også i nærheden af ​​fastgørelsesorganerne. Returnere jakken af ​​det oprindelige udseende vil hjælpe en normal gennemsigtig sko creme. Det anvendes til slid. Men på manchetter og krave til at bruge en creme er ikke så praktisk, da det kan efterlade spor på tøj eller på arme eller hånd. Det er meget mere bekvemt at bruge til at fjerne scuffs på manchetterne med appelsinskal. De nødvendige hudområder slettes simpelthen med ydersiden af ​​en frisk appelsinskal.

Sådan fjerner du fedtpletter fra læderjakker?

Der er flere måder til dette:

 1. Stivelse, kridt, talkumpulver. For at vaske pletterne på læderjakken,det er nok at bruge en blanding af stivelse, kridt og talkum (eller babypulver). Pulveret påføres pletten i en halv time og rengøres forsigtigt med en børste. Brug salt i fjernelse af pletter anbefales ikke, fordi den sarte hud let kan beskadiges af saltkrystaller og efterlade ridser på jakken.
 2. Midler til vask. Hvis pletten er gammel, vil opvaskemiddelet klare det. Det påføres huden med en svamp og

  pletter på en læderjakke

  tørre, så rester af remediet fjernes med en fugtig klud.
 3. Kartoffelstivelse. Kashitza fra kartoffelstivelse - fremragendemidler til fjernelse af olieagtige pletter fra huden. Det påføres på et forurenet område, let gnides og lades i 15-20 minutter. Derefter fjernes vandringen, og huden tørres af med benzin.
 4. Rengøringsservietter til skærme. En frisk plet kan fjernes med servietter for at rengøre LCD-skærme, der indeholder imprægnering, der gør det muligt at rengøre overfladerne med fedt.
 5. Særlige midler. Butikker tilbyder specielle værktøjer tilfjernelse af fede pletter fra huden. Sprays håndterer mest friske pletter og servietter, afhængigt af sammensætningen, kan anvendes til både friske og relativt gamle pletter. Men begge typer pletfjerningsmidler kan ikke klare det gamle gamle snavs - det er bedre at overlade rengøring til tørrensere.