navne til papegøjer

Når et nyt familiemedlem vises i huset, gør det ikke allevarer for at komme op med et smukt og indviklet navn. Hvad hedder papegøjen? Jeg vil gerne hente et meget larmende og lyst kaldenavn, fordi hun vil være sammen med kæledyr hele sit liv. Navne til papegøjer er meget vanskelige at vælge, fordi der er flere punkter at overveje, når du vælger.

Hvis du har fundet referencebøger med kælenavne til dyrog har allerede hentet et par interessante muligheder, tænk først: vil dit kæledyr være i stand til at udtale sit navn? Dette gælder for taler papegøjer, trods alt er det ofte valgbart til træningsfugle. Smukke navne til papegøjer bør også være tilgængelige for deres ejere.

Eksperter anbefaler, når du vælger et navn til papegøjer at følge visse regler:

 • Saml navne med en hvæsende lyd "h" og "j", disse lyde er den nemmeste måde at sige dit kæledyr;
 • papegøjer er meget glad for at sige "grønt" lyde, fordi du kan komme med et navn med lyden "p", sandsynligvis vil kæledyret meget hurtigt elske hans navn;
 • Papegøjer udtaler ordene på en sang-sang måde, så at vokalernes tilstedeværelse i navnet er obligatorisk;
 • vil opstå vanskeligheder med sådanne lyde som "c", "h", "c", men virkelig svært fugl at sige "th" lyder, "l", "n".

Navne til papegøjer

Hvis du sætter ud for at afhente dit kæledyreksotisk eller romantisk navn, skal du tænke lidt. Navne til papegøjer er ikke kun en måde at understrege din kærlighed til kæledyret, dette navn vil ledsage fuglen hele sit liv. For eksempel vil et latterligt brændende navn altid opmuntre folk rundt, fuglen vil reagere på det. Kompleks og indviklede navn kan pålægge et stempel på karakteren af ​​fuglen: jo mere kompleks navnet på den bizarre naturen kan være dit kæledyr.

Sørg for at undgå ligheden mellem fuglens navn og navnet på en af ​​familiemedlemmerne. Dette vil kun forveksles med papegøjen.

Navn på drengens papegøje

Hvis du ikke har planer om at undervise fuglen i talen, navnetdu kan hente absolut nogen. Det er lidt sværere at finde et navn til en talende papegøje. Princippet om udvælgelse er beskrevet ovenfor, men her er nogle få varianter af navnet på papegøje-poeten:

 • Arik, Tisha, Arkasha, Yasha, Arkhip, Tory, Archie;
 • Borya, Golden Eagle, Fedya, Chucha;
 • Zheka, Zhora;
 • Kesha, Kirill, Prosh, Rubik;
 • Chizhik, Shurik.

Navne til bølgende papegøjer-piger

Når du vælger et navn til dit kæledyr, husk at duvil udtale det dagligt. Meget godt for navnet på en kombination af to identiske stavelser: Coco, Chichi, Rara. Du kan understrege navnet på adfærdens adfærd eller fuglens ydre farve. Navnet på papegøjepigen kan vælges universelt eller almindeligt, og du kan fantasere lidt. Her er et par muligheder:

 • Basia, Vesta, Viola, Gressy, Julia, Desi, Jeanne, Zora, Zara;
 • Irma, Zura, Coca, Zita, Lana, Linda, Laura, Mary;
 • Terra, Sarah, Uma, Flora, Tsatsa, Tsypa, Jashma, Era, Elba.

Husk at vælge en rent feminin ellerEn mands navn kan være, når du har fuld tillid til dit kæledyrs område. Hvis du ikke ønsker at tage risici, eller bare ikke finder den rigtige, skal du prøve at hente navnet blandt de universelle navne til papegøjer:

  smukke navne til papegøjer

 • Hera, Desha, Christie, Fanya, Fasya, Tosha, Mickey, Leka, Zheka, Fenya, Tyusha.

Når du har valgt at vælge navn, prøvudtale det jævnt. Sørg for at tale i en rolig og kærlig stemme, dette vil lette processen med at blive vant til fuglens navn. Desuden vil dit kæledyr forstå, at dette sæt lyde bærer ingen fare for ham.

Over tid vil fuglen lære navnet og vil være konstantat udtale det. Glem ikke at konstant henvise til kæledyret ved navn for at udtale forskellige sætninger med ham. Således lærer fuglen gradvist at udtale sig om de enkleste ord, du udtalte med hans navn.