end at fodre skildpadden

Det viser sig, at hvis en skildpadde bliver fodret forkert,hun begynder at være lunefuld, spiser ikke godt eller slet ikke nægter mad. Centralasiatiske eller steppeskildpadder er ingen undtagelse. For at dit kæledyr skal føle sig godt tilpas, opbygger en babys kost effektivt.

Hvad skal du fodre den landede centralasiatiske skildpadde?

Til at begynde med elsker absolut alle skildpaddervegetabilsk mad. Blandt nyttige planter er kål, græskar, vandmelon, melon, salat, æbler og mælkebøtter. Vil ikke give op og bær - hindbær, kirsebær og jordbær. Melk med det hvide brød gennemblødt i det skal også smage et skalldyr.

Hvad mere kan du fodre skildpadden? Calcium er nødvendigt til opbygning og vedligeholdelse af en fæstning af knoglebelægning - en skal. Derfor skal frisk hytteost være til stede i menuen. Manna og boghvede korn er omfattet af berigelsen af ​​listen over fødevarer.

Tror ikke, at skildpadder er vegetariske. De spiser absolut alt. Derfor skal du være meget forsigtig, når du dekorerer terrarier. Når alt kommer til alt, bliver næsten alt, der kommer der, "testet". Så tag ikke kæledyr af proteinføde væk. Tilstrækkelig en spiseskefuld råhakket kød eller halvdele af hårdkogt æg. Men end at fodre hjemlandskildpadden med kød, der er skadeligt for det, gør op for manglen på protein, erstatter det dårligt indvirkende produkt med en rigtig orm, der fodrer akvariefisk. Men overdriv det ikke. Ethvert mad af animalsk oprindelse kan føre til fordøjelsesforstyrrelse. Og det er bedre at genopbygge skildpaddekøkkenet med bønner, rig vegetabilsk protein.

Overfyld ikke skildpadden med tomater, agurker og gulerødder. De kan ikke lide dem. Dette er let forklaret, fordi de dyr i naturen spiser bær, ørkenplanter eller en løvfugl.

Hvad skal du fodre en skildpadde om vinteren?

Normalt om vinteren går skilpadderne i dvale. Men hjemme i denne kolde periode er det ganske varmt. Derfor sover turtlen ikke, men bliver simpelthen langsom. Hvad skal man foder i denne periode skildpadden derhjemme?

Mad kan efterlade det samme. Men vær ikke overrasket, hvis din lille ven ikke kan overvurdere sommerens daglige sats. En omtrentlig daglig ration kan omberegnes til vinterperioden, og det vil se sådan ud:

  • gulerødder - 30 gram,
  • kartoffelkogt - 20 gram,
  • kål - 30 gram,
  • hvidt brød - 20 gram,
  • fiskeolie - 0,5 gram,
  • sukkerroer - 20 gram.

Glem ikke at berige denne liste med urter om sommeren, for eksempel en mælkebøtte, hvis blade kan hentes fra en travl og forurenet motorvej og by.

Er det nødvendigt at vande en skildpadde?

Vi fortalte dig, hvad du skal fodre hjemmetlandskildpadder. Men de behøver jo vand, selvom de sjældent drikker: en - en gang i en - to uger, andre har nok og en "dato" med vand om måneden. Frekvensen med hvilken vandprocedurer skal arrangeres afhænger af, hvad dyret spiser i en vis periode.

end du kan fodre en skildpadde

Hvis det er kål, så er cellerne i en skildpadde kropmodtag en tilstrækkelig mængde fugtighed, og "svøm" vil have mindre. Men hvis det meste af den daglige kost er hvidt brød - bør karret arrangeres lidt oftere.</ P>

Selvom, for ikke at rakke dine hjerner, organisereskildpadde bad dag en gang om ugen og en halv. Hæld lidt mindre vand i bassinet end en centimeter. Husdyrets næse skal være over vandstanden, så jordens jordboer ikke kvæles. Plant dyret i vand og lad det nyde i en halv time. Tro mig, denne gang er nok for barnet at have tid til at blive fuld og svømme.